Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αφιερωμένο στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Άλλοι μας λένε πρόβατα, άλλοι κοροΐδα, άλλοι μας λένε ότι τώρα ήρθε η στιγμή να «πάρουμε το αίμα μας πίσω». Και άλλοι προσπαθούν τώρα να μας πούνε ότι για όλα φταίνε «οι άλλοι» (Δες Βάσω Παπανδρέου για την «αυτοκριτική που πρέπει να κάνει» ο ΓΑΠ. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; Μα την Αποστολάκη, σαν ένα άλλο πρωτοπαλίκαρο των εκσυγχρονιστών το Οκτώβρη 2011 – βέβαια με αυτά που πάντα φάσκουν και αντιφάσκουν η ιστορία δικαίωσε την γνώμη μου για μετρικούς από αυτούς!!!)
Φανταστείτε μια τούρτα που την άφησαν να σαπίζει η έβαλαν και βλαβερά υλικά ενδιάμεσα και ξαφνικά μας λένε ότι είναι μηβρώσιμη επειδή έχει κακιά γεύση το φρέσκο κερασάκι από πάνω. Όχι «φίλτατοι» δεν μας φταίει η τελευταία 2-ετια. Όταν θέλετε «αυτοκριτική» να αρχίσετε από τους χαμένους χρόνους.. Για να δούμε… 1996-1999 Υπ. Ανάπτυξης, 1999-2001 Υπ. Εσωτερικών, 2001-2004 ΥΠΕΧΩΔΕ. Μασουλά δεν κάνεις κι εσύ μία αυτοκριτική αν σου είναι εύκολο φυσικά; 2001-2004 ΥΠΕΧΩΔΕ όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχεις να μας πεις…
                                                Αργήσατε 4 χρόνια, αλλά τα καταφέρατε…

Θυμόμαστε τους παρατρεχάμενους που κρατούσαν κάτω από την καρέκλα του Προέδρου, αφήνοντας την Ν.Δ.–ούλα να ξεσαλώνει για εξι χρονια… για ποιο (κ)… όλων πα.ΣΟΚ. μας μιλάτε λοιπόν? (Μην ξεχνάτε ότι τα «καινούργια» και «φρέσκα» πρόσωπα δεν χρειάζεται να είναι «άφθαρτα» μόνο, αλλά ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ «αδιάφθορα»!!!)
 «Σύντροφοι» εκσυγχρονιστές, μην στέλνετε τους κακούς «αγγελιοφόρους» για να προλάβετε αναμενόμενα αποτελέσματα. Και χρησιμοποιώ την λέξη «αναμενόμενα» διότι από τότε που πήρατε την πολυπόθητη καρέκλα και από πότε τόσο «ευφυείς» δηλώσατε αυτά… πολλοί σας γύρισαν την πλάτη και για αυτό μην ψάχνετε άλλους υπεύθυνους εκτός από τους εαυτούς σας! Όσον αφορά την «αυτοκριτική» έχουν γνώση η φύλακες! ΑΝ θα έρθει η ώρα θα σας αποδείξουμε ότι δεν έχουμε όλοι «μνήμη της κατσαρίδας» και ξέρουμε να ζητήσουμε τις ευθύνες εκεί οπού πραγματικά ανήκουν!!! 




                                                                                                Υπογραφή:  Η ΒΑΣΗ

 Υ.Γ. Όσο για το «έλλειμμα της δημοκρατίας» που αναφέρατε όταν μας εμποδίζατε να παρακολουθήσουμε την παρέλαση, κρίμα, διότι δεν ξέρετε ΚΑΘΟΛΟΥ τι σημαίνει Δημοκρατία (ειδικά ΕΣΕΙΣ!) στην χώρα η οποία την γέννησε… Πραγματικό έλλειμμα Δημοκρατίας, κυρίες και κύριοι, είναι να ρίξεις εκλεγμένο Πρωθυπουργό επειδή θέλει να κάνει δημοψήφισμα, επειδή θέλει να δώσει φωνή στο λαό του! Διότι το δημοψήφισμα είναι το ύψιστο καθήκον της Δημοκρατίας σαν έννοια και σαν ΑΞΙΑ προς το έμψυχο δυναμικό της, που είναι η απανταχού ελεύθεροι και δημοκρατικοί Έλληνες πολίτες!
Ανώφελο να κρύβεστε τώρα πίσω από «κοιλιακούς κολικούς»… ανώφελο και να μην γίνουν προεκλογικές ομιλίες… σκεφτείτε επιτελούς την ελληνική αγορά, τουλάχιστον τα μανάβικα και τα γαλακτοκομικά… και τα γιαούρτια αγοράζονται…
Αλλά πρωπάντον…
Ποτέ να μην ξεχνάτε πως η βάση φτιάχνει εσάς και όχι εσείς την βάση!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου