Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Θαυμάστε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ …ΘΑΥΜΑΣΤΕ


 Αυτός είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Αν και ρίχνει ένα κεφάλι στον Γάλλο υπουργό Οικονομικών κ. Μοσχοβισί που επισκέφθηκε χθες την Αθήνα, στέκεται μπροστά του σαν βρεγμένη γάτα! Η στάση του θυμίζει τον Βενιζέλο όπως στεκόταν δίπλα στην Λαγκάρντ έτοιμη να του δώσει γροθιές στα μούτρα!
Αυτός είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός τον οποίον ψήφισαν οι Έλληνες για να ...επαναδιαπραγματευτεί με τους δανειστές! Δείτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα. Τρέμει που του δίνει το χέρι του. Εάν ο Μοσχοβισί του πει να φέρει τη σκούπα με το φαράσι για να σκουπίσει, ο Σαμαράς δείχνει διατεθειμένος να το κάνει. Έτσι διαβάζεται η φωτογραφία.

Κατά τα άλλα ο Γάλος υπουργός έκανε το γνωστό κλύσμα που συνηθίζουν όλοι οι...ισότιμοι εταίροι μας! Είπε: «Είναι ουσιώδες να τηρήσει η Ελλάδα τις δεσμεύσεις της. Εύχομαι η αποφασιστικότητα της Ελλάδας να μην εξαντληθεί». Για το αν έχουν ήδη εξαντληθεί οι Έλληνες και πέφτουν από τα μπαλκόνια ή κόβουν τις φλέβες τους, ο Σαμαράς βεβαίως δεν είπε τίποτε. Απλά επανέλαβε το γνωστό: «Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας».

Κατά τα άλλα ο Έλληνας ...ηγέτης εμφανίζεται ευχαριστημένος με ένα νέο «κούρεμα» του χρέους και με επιμήκυνση!

Το...πήδημα και το ξεζούμισμα της Πατρίδος συνεχίζονται εις τον αιώνα τον άπαντα! Αλλά ο Σαμαράς αγωνίζεται για την σωτηρία της χώρας...

Φτού σου ρε Σαμαρά μην σε ματιάσουμε, είσαι μεγάλος ηγέτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου