Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Χαμός στο τοπικό ΠΑΣΟΚ παρουσία Παπασπύρου- Παπαδάκης: παραιτούμαι!


Βγήκαν 'μαχαίρια' στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής που είναι σε εξέλιξη.
Για καλό κατέβηκε στην Κρήτη ο Σπύρος Παπασπύρος; Ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και υπεύθυνος οργανωτικού της Κρήτης ήρθε για να μεταφερει το νέο οργανωτικό μοντέλο, αλλά βρέθηκε προ των...μαζικών πυρών από τα στελέχη και τα μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ! Πρώτος ο κ.Μιχάλης Παπαδάκης συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής Ηρακλείου άστραψε και βρόντηξε κατά του νέου οργανωτικού μοντέλου και των γενικότερων πολιτικών επιλογών του κόμματος.

'Τι έιναι αυτά που κάνετε; Μας κάνετε στα Χανιά; Άλλους στο Λασίθι; Παρακάμπτετε τις τοπικές οργανώσεις, τις νομαρχιακές! Τι είναι αυτά ποιος τα εισήγηθηκε και σε τι αποσκοπούν; Δεν συμφωνώ με τη διάλυση της οργάνωσης! Διαλύετε το κόμμα! Εγώ παραιτούμαι' ! είπε ο κ.Παπαδάκης ενώ στην ίδια σκληρή γραμμή συνεχίζουν με τις τοποθετήσεις τους και τα άλλα στελέχη του κόμματος μπροστά στον εμβρόντητο Παπασπύρο που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιοολόγητα!

Τα ίδια στελέχη μιλούν για 'αποκλεισμούς στελεχών' αφήνοντας να εννοηθεί ότι γίνεται προσπάθεια να ελεγχθεί το συνέδριο κι επισημαινουν ότι 'με αυτό το οργανωτικό σχήμα να πάτε να βρείτε στελέχη να είναι στο κόμμα'!

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου