Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΩΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!


Λοιπόν, επειδή πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι «κίτρινο» : 
1. ο όρος «περίεργος» πλουτισμός δεν υπάρχει παρά μόνο δημοσιογραφικά, νομικά είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ πλουτισμός! 
2. Η “τυφλότητα” της δικαιοσύνης απαγορεύεται να είναι επιλεκτική! Συμβουλεύω τους «λειτουργούς» της να ανοίξουν τα μάτια και σε αυτές τις υποθέσεις της τριαδείας της «χρυσής» 5- αιτίας. 
3. Θα χρησιμοποιήσω την λέξη «λειτούργημα» χωρίς εισαγωγικά για αυτούς που ξερόυν να κάνουν την δουλειά τους, χωρίς να την «αξιώσουν» με υλικές απολαβές. Το λειτούργημα δεν πληρώνεται, το επάγγελμα ναι! Γιατί αν «αξιώνεσαι» με λεφτά, ο πειρασμός είναι πάντα μεγάλος για τον επαγγελματία …

Όσο αφορά ο αδικαιολόγητος πλουτισμός, στα πολιτισμένα κράτη -εκεί οπού υπάρχει μια μεγάλη περιουσία που δεν δικαιολογείται από τα έσοδα του προσώπου, αυτό το πρόσωπο πρέπει να προσκομίζει τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι η περιουσία αποκτήθηκε νόμιμα. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη, οπού το κράτος πρέπει να αποδείξει ότι η αδικαιολόγητη περιουσία αποκτήθηκε δίχως νόμιμες δικαιολογίες. Επιτέλους κύριοι βολευτές, αλλάξτε τον τρελό αυτό νόμο που βολεύει τους βολεμένους!!! Ας αποδείξουν επιτέλους οι αρουραίοι πως έγιναν καρχαρίες! (Άλλοι βεβαία μπορούν να πουν ότι στην Ελλάδα πιάνεται ο κλέφτης να διαθέτει τα κλεμμένα στην αγορά και το κράτος πρέπει να αποδείξει ότι ο κλέφτης τα έκλεψε…) Α…και η μόνη χώρα στην Ευρώπη οπού τα «παζάρια» που βολεύουν, γίνονται στο σκοτάδι… ΦΩΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου