Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Αχ Ανδρέα πόσο δίκιο είχες!


Ο αείμνηστος Ανδρέας είπε κάποτε για κάποιον ότι είναι καλός επαγγελματίας, αλλά έχει όμως ένα κουσούρι: δεν είναι σοσιαλιστής.
Την προηγούμενη ανάρτηση την αφιερώνω στους φίλους του «ρεύματος» του μη- σοσιαλιστή, που μου «μπαίνουν» απελπισμένοι στο face book
Συμβουλή: μην τα βάζετε ποτέ με έναν καθαρό, σοσιαλιστή σαν τρόπο ζωής του από τότε που θυμάται τον εαυτό του και αποφασισμένος να μάχεται για τον απλό κόσμο και για το Κίνημα, διότι τα πονάει ΑΛΗΘΙΝΑ!!!!! Έστω και αν είναι γυναίκα… οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να σας αποδείξει έμπρακτα πόσο ανδράκι είναι και σε άλλες αναρτήσεις, αλλά και live. Εσείς χρόνια τώρα αποδείξατε ότι είστε… πως είπε ο φίλος σας για την παρέα μου;;; Έλα τώρα δίπλα του ήσαστε… Αυτά!!!
Πάντως είμαι σταθερή αξία- τόσα χρόνια νούμερο 1 στην μαύρη λίστα σας… Η δεν θα αναγνωρίζετε ούτε αυτήν;;;
Και που’στε - ΜΗΝ προσπαθήστε να αντικαταστήσετε τον χοντρό με οποιονδήποτε άλλον από σας! Μας φτάνει πόσο πολύ «πονέσατε» την «παράταξη»…
Υ.Γ. Ει,ψιτ, κοπελιά… σε κατάλαβα από τότε που ενοχλήθηκες επειδή έγραψα την απάντηση στον Μιχελάκη, για το πόσο πολύ «πονάς» την «παράταξη»… με αυτή την ονομασία και με το «ρεύμα» μπλέξανε τα μπούτια σας, μπλέξανε και τα μυαλά και οι ληστες.
Αχ Ανδρέα πόσο δίκιο είχες! Μείνανε αυτοί με το κουσούρι, εμείς με δ'άυτους και η "παράταξη" στην κατρακύλα.

Όσο και να με ενοχλήσετε για το «καλό της παράταξης» σας λέω ότι ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ!!!!! Οπότε μείνετε με το φόβο σας… μην γίνει όντως το καλό!!!
Ποτέ δεν θα μπορέσετε να νικήσετε την δύναμη που νιώθω μέσα μου! Γιατί είναι η δύναμη του δίκαιου και της αλήθειας, η δύναμη του κόσμου για τον οποίο μάχομαι! Και αυτή η δύναμη είναι ανεξάντλητη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου