Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ο ερχομός του Πόντιου Πιλάτου


Μετά το «ουδείς αναμάρτητος» του Σαμαρά, η Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα για να του δώσει άφεση αμαρτιών. (Η ίδια η Μέρκελ- η φίλη του Μπαρόζο, που είναι φίλος του Καραμανλή- απαντάει στο κάλεσμα του Σαμαρά, του Έλληνα φίλου του Καραμανλή. Κοινώς παρανομαστής των ευρωπαϊκών συντηρητικών για την Ελλάδα- το όνομα Καραμανλή. Αυτός που είχε την «αλληλεγγύη» του Μπαρόζο σε ότι αφορά το έλλειμμα και την απόκρυψη της ευρωπαϊκής έκθεσης- η οποία έκθεση ήθελε την Ελλάδα στο ΔΝΤ από το 2007.) Την ίδια στιγμή ο “καλός” Καραμανλής ξεκοκαλιάζει τα παϊδάκια στην Ραφήνα και ο “κακός” Παπανδρέου τρέχει σε όλο το κόσμο για να μιλάει για την Ελλάδα και για τις θυσίες των εργατικών Ελλήνων. Ο ίδιος Παπανδρέου που η Μέρκελ, μετά την καθυστέρηση του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης, που το ζητούσε ο π. Πρωθυπουργός, τον άφησε «να κάνει την λάντζα»- και τον έστειλε στο ΔΝΤ προκειμένου να πληρώσει μισθούς και συντάξεις στους Έλληνες... μια που το πρόβλημα ήταν «μόνο ελληνικό», όπως υποστήριζε η ίδια, σε αντίθεση με τον Παπανδρέου, ο οποίος επέμενε ότι ήταν ευρωπαϊκό, η και παγκόσμιο.  Ο ίδιος Παπανδρέου για τον οποίο, όλοι -συντηρητικοί του έξω και του μέσα- ενωμένοι, έβγαλαν «το πιστόλι στο τραπέζι» για την «μεγάλη αμαρτία» της Δημοκρατίας- το δημοψήφισμα του ελληνικού λαού. Τον ίδιο Παπανδρέου που, μερικούς “ελληναράδες” τους βόλευε να τον παρουσιάζουν σαν “προδότη” και να τον κάνουν με το ζόρι εξιλαστήριο θύμα. Δηλαδή αυτούς τους ασπόνδυλους που γλύφουν πολλά χρόνια τώρα την μπότα της Γερμανίας στα κρυφά… αυτοί που δεν άφησαν τον ελληνικό λαό να αποφασίζει σε ότι τον αφορά, έτσι ώστε να τον “σταυρώσουν”, στην ουσία, μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό. Μάλλον οι ίδιοι που έδιναν εντολές στους φίλους των ΜΑΤ για προβοκάτσια στις περσινές διαδηλώσεις… και σήμερα στο να θεωρούν τον Καραμανλή 100% Έλληνα και τον Παπανδρέου 25%. Ίσως αυτοί που πριν 2 χρόνια περίπου φωνάζανε στο Σύνταγμα - «Θα την κάψουμε το μπουρδέλο την Βουλή». Ένα έχω να τους αναγνωρίσω- στις τελευταίες εκλογές την βουλή την έκαναν μπουρδέλο, όντως...
 Την τρίτη έρχεται η Μέρκελ. Είμαι σίγουρη ότι οι “ελληναράδες” θα αφήσουν τους διαδηλωτές να κάνουν την λάντζα… αυτοί όμως θα βάλουν, την φωτιά, κρυμμένοι από πίσω, όπως συνηθίζουν. 

Υ.Γ. Η Μέρκελ δεν είναι η Όσια Μέρκελ μόνο επειδή έχει στην γερμανική κυβέρνηση ξένους και ανάπηρους Είναι απλά καγκελάριος της Γερμανίας, που προωθεί τα εθνικιστικά συμφέροντα της χώρας της, την οποία όμως, τουλάχιστον εδώ και 22 χρόνια, μερικοί, σε όλη την υφήλιο, την στηρίξανε έτσι ώστε να έχει το πάνω- χέρι στην Ευρώπη. Και αυτό πρέπει να σταματήσει. Όπως πρέπει να σταματήσει και η Ευρώπη να εξυπηρετεί μόνο συγκεκριμένα συμφέροντα. Πρέπει να δείξει επιτέλους ότι είναι ενωμένη για τους λαούς και όχι για τις αγορές. Φτάσαμε στο σταυροδρόμι. Μέση λύση ΔΕΝ υπάρχει. Τώρα νομίζω πως πρέπει να πέσουν οι μάσκες. Από εδώ και μπρος δεν δικαιούμαστε να ψάξουμε για εξιλαστήρια θύματα. Ας αναλάβει ο καθένας τις προσωπικές του ευθύνες. Και πρώτα απ΄ολους αυτοί που πραγματικά ευθύνονται, οπού και αν κρύβονται!
Λένε ότι την τρίτη είναι η επέτειος του τελευταίου βομβαρδισμού των γερμανικών ταγμάτων εφόδου στην Ελλάδα! Ελπίζω από την επομένη να γιορτάζουμε την Ελευθερία!


Έστω και για τον Σαμαρά, για μερικούς (ξέρουν αυτοί...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου