Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Μέτρο της παρακμής του ΠΑΣΟΚ η προώθηση στελεχών όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης




Το συρρικνωμένο ΠΑΣΟΚ του τελευταίου έτους ετοιμάζεται σήμερα να παραδώσει τη γραμματεία του κόμματος στον 34χρονο Νίκο Ανδρουλάκη, επιβεβαιώνοντας ότι όποιος έχει υπάρξει φοιτητοπατέρας, δύσκολα θα πάει χαμένος.

Αντίπαλος του Ανδρουλάκη στη σημερινή ψηφοφορία θα είναιτα...λευκά, των οποίων η δύναμη δεν μπορεί να υποτιμηθεί καθώς είναι ίσως η πρώτη...



...φορά που προωθείται για γραμματέας ενός κόμματος κάποιος με τόσες αντιπάθειες εντός του κόμματος.

Επιλέγοντας τον Ανδρουλάκη, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ελπίζει μονάχα στη δύναμη των ΜΜΕ τα οποία θα πουλήσουν στον κόσμο «ανανέωση» λόγω του νεαρού της ηλικίας του νέου γραμματέα. Λίγοι είναι εκείνοι που θα βρεθούν να τονίσουν στον δημόσιο διάλογο ότι ο Ανδρουλάκης έχει περάσει όλη του τη ζωή στα παραγοντιλίκια και τις διαδικασίες.

Μιας και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αξίζει κανείς να παρατηρήσει πόσες γραμμές καταλαμβάνει στο βιογραφικό του η πορεία του στο ΠΑΣΟΚ και πόσες οι σπουδές του και η εργασιακή(!) του εμπειρία:



Aν το ΠΑΣΟΚ κατάλαβε ότι η λύση για να ξεκολλήσει από το 6% είναι η προβολή των κομματικών γραφειοκρατών που ονειρεύονται να έρθουν στα πράγματα για να επιβάλλουν τα «κουκιά» τους παντού, τότε δεν του αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που περνά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου