Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μόνο το άσπρο άλογο λείπει από την καινούργια ελ- πήδα που μας παρουσιάζουν τα media της διαπλοκής… μετά από την «ρήξη» το…


Ένα άρθρο στα www.epikairo.grhttp://epikairo.gr/index.php/politiki/item/5755-n-androulakis-sto-mnimonio-de-mas-evale-o-gap-alla-i-xreokopia Το αναδημοσιεύω για να μην «χαθεί» από το διαδυκτιο ένα τέτοιο «μαργαριτάρι» :

"«Ο κ. Τσίπρας εκφράζει μία επιστροφή στο παρελθόν που δεν μπορεί να γίνει», τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή.

Ανέφερε ακόμη ότι «ήταν λάθος η φράση ''λεφτά υπάρχουν''» ενώ ξεκαθάρισε ότι: «Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει ιστορικά λάθη. Τα λάθη έγιναν πριν την εποχή του μνημονίου. Έπρεπε να καταπολεμήσουμε το πελατειακό κράτος και να αλλάξουμε το μοντέλο ανάπτυξης για να αντέξουμε στο ευρώ»...
Και είπε ακόμη ότι: «Δεν μπορούμε να χρεώνουμε στο Γιώργο Παπανδρέου το μνημόνιο. Το μνημόνιο το έφερε η χρεοκοπία».

Σημείωσε ακόμη ότι: «Αν θέλουμε να απαντάμε ρεαλιστικά στους ανθρώπους, πρέπει να έχουμε μία στόχευση», «Εγώ έβαλα ένα θέμα στο συνέδριο. Έπρεπε να υπάρχει αποκρατικοποίηση του ΠΑΣΟΚ, όπως και όλων των κομμάτων» [protothema]

Εpikairo: Δε διαφωνώ με τα όσα παραθέτει στη συνέντευξη ο Ανδρουλάκης [ο οποίος δείχνει πιο ενωτικός από τον πρόεδρό του]. Ούτε θα στραφώ εναντίον του λόγω των στενών δεσμών με τον Βενιζέλο. Θα πρέπει, όμως, να καταλάβουμε πως δε μπορεί να βάζεις στο στόχαστρο τον πελατειασμό, έχοντας πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Ούτε μπορείς να μιλάς για κοινωνική δικαιοσύνη έχοντας σε ισχύ το νόμο περί ευθύνης υπουργών, πάλι του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Το κεφάλι του ψαριού είναι αυτό που βρωμάει. Και δεν είναι λύση το αποσμητικό."

Σχόλιο μου :1.  λύση βρήκατε στον νεαρό που προσπαθείτε να το περάσετε για «καινούργιο» 
Επιστροφή στο παρελθόν είναι και αυτοί που παίρνουν ψήφοι με κεράσματα στα μπουζούκια. Τι «όμορφη» νεολαία της Καιλης… Τελείωσε η λευκή απεργία??? Όπως και το πόλεμο από το 2004 και ειδικά το 2007 εναντίον του ΓΑΠ??? Για να δούμε και πως φτάσαμε στο μνημόνιο το 2009. Και πολλά άλλα… Δεν είναι «καινούργιοι που καθάριζαν τους παλιούς μηχανισμούς» όπως λέτε εκεί στο Mega, είναι απλά τα παιδιά των παλιών και των παρατρεχάμενοι του 1996 και βάλε… video και παλι εδω : 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NJSAR_MI_3U
με τίτλο- Ο κ. Τσίπρας εκφράζει επιστροφή στο παρελθόν- απο το κανάλι στο youtube του Proto Thema (όλοι οι "καλοί" συνομωτούν, έτσι???) Από κάτω ο υπότιτλος σε όλη η συνέντευξη που δίνει ΜΟΝΟΣ του ο Ν. Ανδρουλάκης και υποβοηθούμενο από τους τρεις δημοσιογράφους,η εκπομπή εχει (στην  ώρα της συνέντευξής) σαν υπότιτλος «το λάθος ήταν το λεφτά υπάρχουν» που είπε ο καινούργιος γραμματέας του πασοκ, "ενοτικός" κατά τα άλλα...  Δεν έχασε την ευκαιρία να πει ότι «ήταν λάθος του το  Λεφτά υπάρχουν»… Αλλά προσπέρασε με άνεση, όπως και όλα τα media, την κατάθεση του Αντεισαγγελέα Νικολούδη που απαλλάσσει τον Παπακωνσταντίνου....Τι άλλο περιμένομε από το νέο "αστέρι”? Πάντως όλα τα ΜΜΕ όπως και τα γνωστά μέσα του διαδυκτίου δουλεύουν για αυτόν (όπως και για αυτούς βέβαια… Για αυτή την υπόθεση θα γυρίσω με λεπτομέρειες.)

2. Και για να λέω και μια άλλη αλήθεια, δεν στήριξε ακριβώς τον ΓΑΠ για το μνημόνιο, αλλά μαζί και την ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ 2007… Όπως και τον εμπνευστή του μνημονίου και την πολιτική του πλατφόρμα που παρουσίασε τότε, μετά τις εθνικές εκλογές, στην κούρσα που άνοιξε ο ίδιος για την προεδρία του πασοκ το 2007 … αναρωτιέμαι μήπως η αλήθεια είναι ότι στήριξε στην ουσία πολλούς που ευθύνονται ΟΝΤΩΣ για το μνημόνιο χωρίς να τους κατονομάζει??? Μήπως τους συγκαλύπτουν πολλοί από όλα τα ΜΜΕ που τότε έδιναν και μεγάλο αγώνα υπέρ Βενιζέλο και Τσιπρα, όπως πάντα??? Και για αυτό προσπαθούν να συνδυάσουν το όνομα του ΓΑΠ με το μνημόνιο??? Ένας άλλος Παπανδρέου που τα έβαλε με τα συμφέροντα, ένας Γιώργο Α. Παπανδρέου που δεν τους έκανε την χάρη να αφήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες στα χέρια των κερδοσκόπων που τους ήθελαν από την μια μέρα στην άλλη δίχως μισθούς και συντάξεις και στην ελεημοσύνη τους???

3. ΗΘΟΣ είπαμε. Και όχι αν το "σύμπιαν" θέλει πολύ όλο το ΔΟΛ θα συνωμοτεί να το πετύχει. ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΦΤΑΝΕΙ!
περισσότερα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου