Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Αποκλειστικό: Αυτή θα είναι η προεκλογική αφίσα του Α. Σαμαρά!

Αποκλειστικό: Αυτή θα είναι η προεκλογική αφίσα του Α. Σαμαρά!

Μια εικόνα που συγκεντρώνει τα πιο δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα του, για να τα ξαναθυμηθούν και οι ψηφοφόροι, ετοιμασε το επιτελείο των συμβούλων του Πρωθυπουργού, ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε εκλογικό ενδεχόμενο...

Η έντονη σημειολογία του νέου image του Αντώνη Σαμαρά, όπως την εξηγούν οι σύμβουλοί του που το επινόησαν
Έναν ελαφρώς διαφορετικό και πολύ πιο «εντατικό» Αντώνη Σαμαρά πρόκειται να αντικρίσουν οι ψηφοφόροι στις προεκλογικές γιγαντοαφίσες, σε περίπτωση που οδηγηθούμε, τελικά, σε αναμέτρηση στις κάλπες.

Υπεύθυνη για την τολμηρή αυτή εικόνα φέρεται η γνωστή ομάδα συμβούλων του Πρωθυπουργού, που προσπάθησε να τονίσει επικοινωνιακά όλα εκείνα τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει:

Έτσι, έχουμε έναν «σιδηρούν» Αντώνη Σαμαρά (με τα μαλλιά της Μάργκαρετ Θάτσερ... Που διαθέτει επίσης το μουστάκι του (κρυφού του ειδώλου), Ταγίπ Ερντογάν - ώστε οι μαγεμένοι από τη δύναμη και τη σκληρότητα ψηφοφόροι, να κάνουν εύκολα τον συνειρμό.


Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει το παραδοσιακό μεσσηνιακό φέσι, μια αναφορά στην Άνγκελα Μέρκελ (με το έντονο σακάκι) και, φυσικά, το απόλυτο σύμβολο της εποχής: Μία κονκάρδα με σπασμένα αυγά, που θυμίζουν σε όλους ότι ο πρωθυπουργός ξέρει να πιάνει το αυγό και να το στύβει...
πηγή protagon#moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου