Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Διάβημα Κωνσταντοπούλου προς το προεδρείο της βουλής για προστασία Βενιζέλου

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ από το Kουτί της Πανδώρας, πληροφορούμαι ότι η κα Κωνσταντοπούλου έχει προβεί σε διάβημα προς το προεδρείο της βουλής, για χειρισμούς του προεδρείου της προανακριτικής που αφορούν στην προστασία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Το επίμαχο σημείο είναι η αναφορά σε πρόσωπα καταγόμενα από τη Θεσσαλονίκη, των οποίων τις καρτέλες άνοιξαν από 8 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου 2011 [υπάρχει παραδοχή Διώτη]. Η Κωνσταντοπούλου εστίασε σε ερωτήσεις που αφορούσαν σε αυτά τα πρόσωπα, καθώς εκείνη την περίοδο υπήρξαν αλλεπάλληλες συναντήσεις του Διώτη με τον Βενιζέλο και ο Μαρκογιαννάκης της αφαίρεσε αυθαίρετα το λόγο...

Εμείς απλά θυμίζουμε ότι από τη λίστα 54.000 ατόμων με εμβάσματα στο εξωτερικό, ο Βενιζέλος παρέδωσε στο Διώτη προς έλεγχο περίπου 1.500 ονόματα με λανθασμένα στοιχεία! Σε ότι αφορά στη λίστα Λαγκάρντ , ο Διώτης παρέδωσε τα στοιχεία από τον Ιούνιο του 2011 στο Βενιζέλο (ανάληψη καθηκόντων του ) και ο τελευταίος ουσιαστικά τα απέκρυψε στο συρτάρι μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι που με δήλωσή του ο Στουρνάρας στους FT δηλώνει ότι  έμαθε για την ύπαρξη της λίστας. Αυτό από μόνο του συνιστά λόγο για προανακριτική και έρευνα ευθυνών του Βενιζέλου.


Παραθέτουμε για λόγους μνήμης την περσινή τηλεοπτικήπαρουσία του Βενιζέλου στο #mega και τις εξηγήσεις που έδωσε για τη λίστα Λαγκάρντ. Σε όσους αναζητούν την αλήθεια με τα μάτια και τα αυτιά αλλά δυσκολεύονται να «διαβάσουν» τις μικρογκριμάτσες και τη φωνή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τους συνιστώ να επεξεργαστούν κάθε πληροφορία που ακολουθεί το «προφανές» του Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου