Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ανώνυμοι… αποφασισμένοι… γίνεται;;;


Έχουμε ήδη τοποθετηθεί (εδώ) για την επιστολή των *αποφασισμένων* υπέρ του…προέδρου. Αν και οι συντάκτες της επιστολής είναι ιδιαίτερα Αποφασισμένοι να πουν την άποψή τους και να στηρίξουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ξέχασαν από την πολλή αποφασιστικότητα να υπογράψουν την επιστολή!...
Εν έτει 2013, μία ανώνυμη πολιτική επιστολή η οποία μάλιστα περιφέρεται στα μέσα ενημέρωσης ως άποψη και προέρχεται από στελέχη του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, είναι η απόλυτη πολιτική παρακμή και λίγο πολύ ορίζει τους αποδέκτες της επιστολής ως ιθαγενείς!

Επιβάλλεται, λοιπόν, οι Αποφασισμένοι να μας πουν τα ονόματά τους διότι εγώ ο κακοπροαίρετος μπορώ κακώς να υποθέσω ότι την επιστολή υπαγόρευσε ο ίδιος ο Βενιζέλος στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Είμαι βέβαιος ότι ο… πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δε θα έπραττε ποτέ κάτι τέτοιο καθώς δεν του το επιτρέπει η προσωπική, επαγγελματική, επιστημονική, πολιτική, κοινωνική και θεσμική του διαδρομή. Όμως, σε μία εποχή πλήρους καχυποψίας, καλό είναι να μην αφήνονται σκιές.


Τα ονόματα λοιπόν, στην πιάτσα, να γνωρίζουμε, μικροί και μεγάλοι, ποιοι στο καλό είναι αυτοί οι Ανώνυμοι-Αποφασισμένοι. Ειδάλλως, ας γίνουν Ανώνυμοι-Αλκοολικοί, ας συναντιούνται κάθε βδομάδα, να πιάνονται χέρι χέρι μπροστά στο εικόνισμα του Βενιζέλου και να λένε συντονισμένα τον όρκο της καρέκλας.

πηγή: epikairo.gr

Ανώνυμοι… αποφασισμένοι… γίνεται;;; Όσο για “αγανακτισμένους”, το καταλάβαμε προ πολλού ότι μπορεί να βρισκόταν ανάμεσα στους διαδηλωτές μπροστά στην Βουλή, εναντίον της κυβέρνησης Παπανδρέου… από όπου, μαζί με αυτούς της “λευκής απεργίας” της ίδιας της τότε κυβέρνησης, προετοίμαζαν μια άλλη είσοδο του Ευαγγέλου Βενιζέλου προς την προεδρική “καρέκλα”, όπως έκαναν και τότε, το 2007.

Να προσθέτω ένα ανέκδοτο:

Η άλλη δίπλα 150 κιλά λέει "θα φάω ένα τοστ να με κρατήσει"...

Τι είναι μαντάμ το τοστ να σε κρατήσει?

Άγκυρα?

Βαγγέλη, τι τους πέρασες τους “αποφασισμένους”… άγκυρα…? 

Από μας και πάλι έφαγες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου