Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

“Ναι” του ΕΣΡ στη μεταβίβαση του 902 από το ΚΚΕ σε off shore

Υπό τον έλεγχο των off shore εταιρείων και  επίσημα το E-TV. Το ΕΣΡ στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες τη μεταβίβαση της “Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ” από το ΚΚΕ στην “A -Horizon Media LTD. Επί της μεταβίβασης μειοψήφισε η αντιπρόεδρος του συμβουλίου Λίνα Αλεξίου. Το τίμημα της πώλησης των ΜΜΕ της “Ραδιοτηλεοπτικής”  ανήλθε, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό σε 3,7 εκατ. ευρώ  τα οποία και θα εισπράξει σταδιακά από τις υπεράκτιες  εταιρείες το ΚΚΕ. Μέτοχος της “A-Horizon Media Ltd” είναι η “Nalotia Ventures LTD”, η οποία ανήκει κατά 94% στο Dr Khaled Hamvi, κατά 4% σε συγγενικά πρόσωπα που δεν αναφέρονται και κατά 1% στο Σ. Φυντανίδη.
Υπενθυμίζεται πως η ιδιοκτήτρια εταιρείας της “Ραδιοτηλεοπτικής” διατήρησε τον 902 TV (νυν E-TV) και πούλησε στην “Παραένα εκδοτική” (Γ. Κουρτάκης) το ραδιοφωνικό σταθμό 902 Αριστερά στα FM.


Μάλιστα… Το λαλίστατο –κατά τα άλλα- "τηλεοπτικό μαϊντανό" γνωστό στο παρελθόν ως «το "κορίτσι με το μπλε ταγιέρ του Καραμανλή", η οποία τώρα παριστάνει την… αριστερή…) ΜΟΥΓΚΑ (της);;; Για το "δίκιο των εργαζομένων" βρε, ούτε λέξη…;;; Ντροπή. Μέχρι εκεί όμως φτάνει η... αριστεροσύνη της όμως... 

Υ.Γ. Τι άλλο μου θυμίζει;; Μήπως την εταιρία «Γερμανός»… Πολύ… "αριστερή" νοοτροπία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου