Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Κραουνάκης –Λαζόπουλος και η σύνδεση τους με τις επιχορηγήσεις του Υπουργείου Πολιτισμού επί του Ευάγγελο Βενιζέλο...

...εξηγούν την εμπάθεια τους και την "αγανάκτηση" χρόνων προς τον πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου από πριν ακόμα να είχε γίνει Πρωθυπουργός έως και σήμερα

Μετά τις ανακοινώσεις του Υπ.Εργασίας το Σεπτεμβρίο 2011:

To Υπουργείο Εργασίας πέρασε στην αντεπίθεση και έδωσε στη δημοσιότητα, λίστα με ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν την περίοδο 2007-2009 με περίπου 39 εκατομμύρια ευρώ.

Μεταξύ αυτών: η ΜΚΟ «Μάξιμος ο Γραικός» που χρηματοδοτήθηκε με 150.000 ευρώ, η «Ευρωπαϊκή Έκφραση Ανατολική Αττική» που ανήκει σε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ κ. Νίκο Γιάννη με 150.000 ευρώ, το «Ψωμιάδειο» με 150.000 ευρώ, οι «Νηφάλιοι» με 150.000 ευρώ, η «ομάδα Ελληνικού Μουσικού θεάτρου «Σπείρα- Σπείρα» με 100.000 ευρώ, ο «Κορμοράνος» με 54.600 ευρώ, το «Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας» με 50.000 ευρώ, η «Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα» με 30.000 ευρώ, οι «Φίλοι των Ελληνικών Μαριονεττών» με 50.000 ευρώ, ενώ με 25.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκαν οι ΜΚΟ «Προστατεύω τον εαυτό μου» «Χοροστάσι» , «Περιβόλι της γιαγιάς» , «Γηπαετός ο Πωγωνωφόρος» , «Πολυθέμα Κρόκο και Λίνο», «Τόποι, Μύθοι, Αθλοι Ηρακλή», «Ειδικός φορέας θερμοκηπιακής ντομάτας Σκάλας» κ.α….

…μάθαμε ότι η Σπείρα-Σπείρα δεν είναι απλά η θεατρική ομάδα του Κραουνάκη αλλά και Μη Κυβερνητική Οργάνωση.Επιδοτήθηκε μάλιστα επί Νέας Δημοκρατίας με 250.000 από το Υπ.Εργασίας.

Το 2011 ο Σταμάτης Κραουνάκης ένωσε τη φωνή του με τους «Αγανακτισμένους» καταγγέλλοντας το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς που "τα φάγανε". Του αφιερώνω ένα δικό του τραγούδι:

Αυτό που μου κινεί την περιέργεια είναι ότι τουλάχιστον οι δυο καλλιτέχνες προστατευμένοι του Ευαγγέλου Βενιζέλου όταν ήταν Υπουργός Πολιτισμού, δηλαδή ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Σταμάτης Κραουνάκης, είναι αυτοί που συνεχίζουν έως και σήμερα την μαύρη τους προπαγάνδα εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου.
Ο Λαζόπουλος δε, δεν βρίσκει από το 2005 έως σήμερα άλλο θέμα «πολιτικής» σάτιρας, παρά μόνο τον Γιώργο Παπανδρέου. Επί της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή, όπως και επι της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου, για τον Λάκη Λαζόπουλο «φταίει ο Παπανδρέου», τόσο όσο να συνεχίζει το πλύσιμο εγκεφάλου του απλού Έλληνα.
Αναρωτιέμαι πόσο μεγάλες ήταν οι επιδοτήσεις –επιχορηγήσεις για αυτά τα νούμερα;;; Και γιατί τα ελληνικά ΜΜΕ δεν ασχολούνται με το ύψος τους όπως ασχολούνται με τα ΜΚΟ;;; Η μήπως η εξήγηση είναι ότι είναι συνδεδεμένες οι δράσεις «καλλιτεχνών» και αφεντικών –καναλαρχών τους…
Αν συλλογίζομαι ότι ο Βενιζέλος βοήθησε και τα αφεντικά τους κοντομηνάδεσμπομπολαιοψηχάριδες, από όποιο υπουργείο και ας έβαλε το κ…λο του. μάλλον οι υποσχέσεις για το μέλλον θα είναι πολύ μεγάλες. Όσο μεγάλα θα ήταν τα μελλοντικά μας χρέη που θα είχαμε πληρώσει αντί δαύτους, αν θα αφήσουμε να περάσουν τα σχέδια τους και της διαπλοκής τους με την «πολιτική» των Βενιζέλο- Σημίτη- Σαμαρά.
Προς όλους τους θεατές τους: αν τα θέλει ο κ…λος σας, εμείς τι σας φταίμε;;;

Η αλλιώς, μια που οσονούπω θα τους στείλουμε στο αγύριστο, προσέξτε μην σας πάρει το… ρεύμα.

Υ.Γ. Όσο για την σχέση Λαζόπουλο- Εγώγγελου δεν έχω αμφιβολία ότι δείχνει από τώρα που οδηγείται, μια που ξέρουν από αλλαξοκωλιές… αν έρχεται το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία μπορεί κάλλιστα να δούμε έναν «καλλιτέχνη» σαν τον Λαζόπουλο στην υψηλότερη θέση του ελληνικού πολιτισμού, βασιλικότερος του βασιλεύς #αυτά_ έχουν_ τα_ κότερα

Έως την μεθεπόμενη μέρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου