Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Κουβέλης «καρφώνει» Βενιζέλο: Συμφωνούσαμε και μετά ανέκρουε πρύμναν Πηγή: Κουβέλης «καρφώνει» Βενιζέλο: Συμφωνούσαμε και μετά ανέκρουε πρύμναν

Αιχμές εναντίον της κυβέρνησης, αλλά και προσωπικά εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπέλυσε μιλώντας το πρωί, ο Φώτης Κουβέλης. Οπως είπε, το διάστημα που η ΔΗΜΑΡ συμμετείχε στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ταυτιζόταν με τη γραμμή της Δημοκρατικής Αριστεράς και λίγες ημέρες αργότερα... «ανέκρουσε πρύμναν».
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να αποκρούσει τις «απαράδεκτες επιλογές και επιταγές» της τρόικα σχετικά με τις κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών. Ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι η Αθήνα έχει τη δυνατότητα «ισχυρής διαπραγμάτευσης» με την τριμερή σε ορισμένα «σημαντικά ζητήματα», λόγω της ομολογίας ύπαρξης λαθών από τους δανειστές.

Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο κ. Κουβέλης, είπε ότι εκείνο το διάστημα «έδειχνε συμπεριφορά μονοκομματικής κυβέρνησης, την οποία στήριζε και το ΠΑΣΟΚ», κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που δεν είχαν καμία σχέση με τη λογική κυβέρνησης συνεργασίας.


Αναφορικά με το ζήτημα εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Κουβέλης κατέστησε σαφές πως δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου