Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Σκοτεινή πιπιλή, το “βγάλε το σκασμό” πες το στο καθρέφτη!!!


Όποια κοστολογεί τις ανθρώπινες ζώες με ζεστό χρήμα, είναι ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ. Άλλη μια στενή συνεργάτιδα που επέλεξε ο «δημοκράτης» πρωθυπουργός δίπλα του.
Βαγγέλα, για κοίταξε το -αν τολμάς- αυτό το ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΘΥΛΑΚΑ. (Εκτός και αν φοβάσαι αν δαγκώνει και ανησυχείς μπας και δεν έπιασε το εμβόλιο κατά της λύσσας λόγου μεγάλης καθημερινής κατανάλωσης αλκοόλ…)
Για δείτε βρε μια άλλη συντηρητική κωλοτούμπα, μια πιπιλή που σήμερα κόπτεται για τους «καημένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ» τους οποίους έβριζε την προηγούμενη εβδομάδα.
Βρε παιδιά, όταν την ξαναφωνάξετε σε εκπομπές, φροντίστε να είναι τουλάχιστον νηφάλια… παρόλο που μετά από δεκαετίες αδιάκοπης χρυσής δεν υπάρχουν πια νευρικά κύτταρα που να την καθιστούν νηφάλια.
(Η πανικόβλητη βολευτίνα "φωτεινη" πιπι-λη... Πώς λέγεται το βλίτο που είναι αγχωμένο ;
-Πανικόβλητο)

Υ.Γ. Πιπιλή- τραλαλό, τραλαλί (για να παραφράζω τα περίφημα σου γραπτά στο twitter με τα “τραλαλί, τραλαλό”, ως βο(υ)λευτής και δημοσιογράφος που υποστηρίζεις ότι είσαι):
Άλλη φορά όταν θα διατάζεις «δημοκρατικά» ένα “βάλε το σκασμό”, πες το στο καθρέφτη, να φιμώνεις τουλάχιστον έναν που το χρειάζεται, λόγου ακατανόητου.
Αν δεν υπάρχει πια ελπίδα για σένα στους Ανωνύμους Αλκοολικούς, υπάρχουν ειδικοί σε ένα συγκεκριμένο κλινικό τομέα…

Υ.Γ.2 Και εσύ απλέ πολίτη, κοίτα πόσους φασίστες έβαλες στην βουλή… ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!


Για να καταλάβετε περί της πραγματικής διάστασης του φασισμού της, της δείτε ΕΔΩ την προϋπηρεσία της ως συνεργάτιδα των Συνταγματαρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου