Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ας στείλουμε στην πυρά την διαπλοκή!

«Αν ως γνήσιος Έλληνας ακροδεξιός δεν ήταν μειωμένης αντίληψης, θα έλεγε κανείς ότι ο κ. Μπαλτάκος κελάηδησε επίτηδες μπροστά στη κάμερα, για να μειώσει την Δικαιοσύνη και να σώσει τον Κασιδιάρη και τους άλλους νεοναζί βουλευτές, των οποίων άρθηκαν σήμερα οι βουλευτικές ασυλίες.» λέει εδώ το άρθρο
Θα το πάω λίγο παραπέρα ακόμη: ο Μπαλτάκος μπορεί να κελάηδησε επίσης επειδή είδε τις κρυφές δημοσκοπήσεις και προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να στηρίζει ένα αδελφό κόμμα, παρά ένα αριστερό κόμμα, (όπως και ο συνεργάτης του ο Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος αρνήθηκε να πει τι θα είχε ψηφίσει ανάμεσα τον Σακελλαρίδη η τον Κασιδιάρη…)… Φτάνοντας λοιπόν στο συμπέρασμα ότι οι δεξιοί στηρίζουν τους δεξιούς και όχι τους αριστερούς, θυμάμαι την δήλωση- βόμβα του Νικήτα Κακλαμάνη πριν να τον διαγράψει ο Σαμαράς, οπού έλεγε ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να ευνοεί τον Βενιζέλο, τουλάχιστον σε ότι αφορά τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας. Έτσι, σε πολλούς δήμους και περιφέρειες ο Σαμαράς έβαλε εκ μέρος της ΝΔ λιγότερα ικανά στελέχη ως υποψηφίους δήμαρχους η περιφερειάρχες, με σκοπό τις διασπάσεις- καυγάδες υποψηφίων της ΝΔ στον πρώτο γύρο και την στήριξη του υποψηφίου του Βενιζέλου στον δεύτερο γύρο από τον ηττημένο. Όλα αυτά διότι ο Σαμαράς κατάλαβε ότι αν δεν θα υπάρχει ο Βενιζέλος την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει ούτε αυτός στην κυβέρνηση. (Έτσι, για να καταλάβουμε πόσο πολύ κεντρο«αριστερά» είναι το μόρφωμα του Βενιζέλου, όπως και ο ίδιος.) Αυτά δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης μια μέρα πριν να τον διαγραφεί ο Σαμαράς για το… νομοσχέδιο… Από τότε η δήλωση του Κακλαμάνη θάφτηκε και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με τις ΔΗΘΕΝ «ικανότητες» του Βενιζέλου, ο οποίος ΔΗΘΕΝ «πατάει πόδι» εναντίον στα σχέδια του πρωθυπουργού… 
Είμαστε μάρτυρες σε μια κακοφτιαγμένη κωμωδία, συγκεκριμένα παρακολουθούμε την τελευταία πράξη πριν το τέλος της κυβέρνησης. Πόσο ακόμα πιο κάτω μπορείτε να πέσετε;;;

Υ.Γ. Όντως, αυτή η πλευρά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έριξε τον Παπανδρέου το 2011, η που δεν τον στήριξε, ως γνήσιοι φελλοί που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος, εκπροσωπεί πλήρως την διαπλοκή που υπηρετεί τόσα χρόνια τώρα από σκιάς. Οι μάσκες ολοένα και πιο πολύ πέφτουν, με συνδυασμούς ΠΑ.ΣΟ.Κ. τόσο για δήμους, όσο και για περιφέρειες με στελέχη από την ΝΔ, πολλές φορές για τις πρώτες θέσεις. Μερικοί συνδυασμοί έχουν και στελέχη του «ανεξάρτητου» Καμμένου, τα οποία τα προορίζουν για πρώτες θέσεις κιόλας στους δήμους η σε περιφέρειες…

Έτσι και αλλιώς, ελπίζω να είστε… καμένοι από χέρι! Έτσι ώστε να απαλλαχτούμε και να αναπνέουμε καθαρό αέρα μετά, επιτέλους! 
Κάτι ακόμα: μη παπαγαλίζετε ότι η ελιά υπάρχει μόνο στην λίστα των ευρωβουλευτών!... Τσάμπα κούραση: αποκαλύφθηκατε…!!!


Υ.Γ. 2 Επειδή το φαινόμενο των συνδυασμών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με μέλη της Ν.Δ. έχει λάβει διατάσεις σε όλη την επικράτεια, παραθέτω ως παράδειγμα μια δήλωση ενός από τους περιφερειάρχες, όπου αναγνωρίζεται ότι αυτές τις οδηγίες τις έχουν από την ηγεσία της παΣΟΚοελιάς της σημερινής βενιζελουποταγμένης ηγεσίας:

«Έπραξα το καθήκον μου, να εκπροσωπηθεί η ΝΔ στην παράταξη μου», δήλωσε στο tvkosmos.gr  ο Γιάννης Μαχαιρίδης και εξήρε την προσωπικότητα του κ. Κρητικού, στην συνέχεια της οριστικοποίησης του διορισμού για την θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, της παράταξης του Γιάννη Μαχαιρίδη, του γιατρού Δημήτρη Κρητικό, πρώην δήμαρχο Καμείρου, ο οποίος είναι προσκείμενος στη ΝΔ, όπως την βρήκα εδώ και επιβεβαιώνεται εδώ.

Το φαινόμενο υπάρχει και σε άλλους νομούς, αν όχι σε όλους. Πχ, για το δήμο της Λέσβου (Μυτιλήνης) ο υποψήφιος δήμαρχος είναι μεγαλοστέλεχος της ΝΔ. Στο Πειραιά, στον Κορυδαλλό, ο υποψήφιος δήμαρχος είναι ΝΔ με πατέρα βουλευτή του «ανεξάρτητου» Καμμένου. Ο Σαμαράς ο ίδιος μέσα σε μια μέρα πέρασε τροπολογία με την οποία ο Μπουτάρης έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος δήμαρχος, παρόλο που είχε διατελέσει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Δηλαδή ο Σαμαράς ακύρωσε αμέσως ένα νόμο και τον αντικατέστησε με ακριβώς αντίθετο ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Έτσι εξηγείται και η στήριξη της Πιπιλής προς τον Μπουτάρη (τον οποίο του δίνει τον λόγο…), ο οποίος Μπουτάρης είναι και ο πρώτος σε ολόκληρη την Ελλάδα που άνοιξε επίσημα την αίθουσα για τις συνεδριάσεις τόσο των «58» όσο και της «ελιάς». Εξηγούνται και οι φωτογραφίες με σκουλαρίκια και ημίγυμνες των ΜΜΕ, ως επικοινωνιακό όπλο προσέγγισης αφελών.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Με λίγα λόγια: Το ένα πρόσωπο (παΣΟΚ του Βενιζέλου) νίβει το άλλο (ΝΔ του Σαμαρά) και τα δυο το πρόσωπο (ολιγαρχία- μεγάλα συμφέροντα). Επιχειρείται αυτό το καρκίνωμα να εξαπλωθεί στην στερεά Ελλάδα και στα νησιά, ώστε να μην πάει τίποτα μπροστά σε ολόκληρη την χώρα.

Διότι άλλο να κάνεις παρέα με όλους, άλλο να έχεις κοινούς στόχους για τον τόπο σου πραγματικά και άλλο να έχεις κοινούς στόχους για προσωπικό όφελος με την καραμέλα της «προσφοράς στον τόπο», συμμετέχοντας σε μια ομάδα αδίστακτων αριβίστών. Αν αναφέρω και ότι οι περισσότεροι από αυτούς ξαναπέρασαν από τέτοιες θέσεις και ότι ένα μεγάλο μερίδιο των χρεών της χώρας αναλογεί σε δήμους και νομαρχίες, έχουμε πια μια ολοκληρωμένη εικόνα. Στην οποία θα επανέρχομαι.

Γεγονός που έρχεται ως συνέχεια της δημόσιας συγνώμης προς τον Κώστα Καραμανλή για "την αντιπολίτευση που του είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ και ειδικά ο Γ. Παπανδρέου", την οποία συγνώμη ζήτησε στην Βουλή των Ελλήνων ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και έμπιστος του Ευάγγελου Βενιζέλο.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ!!!! ΟΣΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!

Όσο για εκείνους που μπαίνουν σε τέτοιους συνδυασμούς για να υπηρετούν δεξιούς και τους «πυλώνες»- δεκανίκια τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να λένε ψέματα στον κόσμο ότι είναι ΔΗΘΕΝ “παπανδρεικοι” (το λέω KAI για μερικούς που υπέγραψαν η φλέρταραν με την «ρυκσση» του Λοβέρδου. Και όχι μόνο...)  ΩΣ ΕΔΩ.


Νομίζω επίσης ότι αυτοί που μιλάνε περί «αριστερών» ψηφοδελτίων …γενικώς… θα έπρεπε να κοιτάξουν πρώτα στο δικό τους σπίτι δηλαδή τα ψηφοδέλτια παΣΟΚονεασδημοκρατιαν.ελ.ιά… Όπως σοφά λέει ο λαός… μετά από τι μπλέξατε τα μπούτια σας, φωνάζετε πρώτοι και από πάνω (όχι επειδή άλλοι μπορεί και να  είναι νοικοκυραίοι, αλλά επειδή προσδίδεστε ως οι πρώτοι φωνακλάδες…). Για να τα πούμε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου